Notice: Undefined offset: 29 in /var/userdata/web/utelabdarugas.hu/website/www/pages/modules/nevnapok.php on line 137
Itt a szülők kérdeznek! - Szezonok - UTE Labdarúgó Akadémia hivatalos oldala

Dátum: 2024 február 29. (csütörtök) |

hírek

Itt a szülők kérdeznek!

Szezonok szakosztály 2017-03-30 Megtekintések száma: 3972

A hétfőn megrendezett szülők akadémiájára sokan ellátogattak. A “a gondolatok és az eredmény” - kapcsolatát boncolgatták a szakemberek. Az előadás mindig interaktív, itt a szülők kérdeznek! 

"Az előadásokat, beszélgetéseket barátságos hangulat jellemzi" – meséli  az előadó, dr. Kalamár Hajnalka. "A szülők kérdeznek, előadás közben is. Örülük annak, hogy vannak kérdések, és, hogy ezekre keresve a választ,  átbeszéljük az adott témát.

Az atmoszférát a legfőképp bizalom szóval lehetne leírni" - teszi hozzá - "mert bízunk egymásban, és a szülők tudják, hogy ugyanazon az oldalon állunk."

Arra, hogy általában milyen jellegű kérdések hangzanak el az előadáson, ez a válasz: - "Miként tudom a legjobban segíteni sportoló gyerekemet a fejlődésében? A program végén vannak a személyesebb kérdések, illetve az időpont-egyeztetések a személyes konzultációkra" – mert erre is lehetőséget adnak a szakértők

Egyre többeknek segít a "sárga könyv" is: az előadóknak, Kabarcz Zoltán mentáltrénernek, és dr. Kalamár Hajnalka sportpszichológusnak a témában nemrégiben megjelent  kiadványa. Címe: A nyerő hármas. Már most sokan kézikönyvnek is használják.

A következő alkalom: április 24, hétfő.

 
UTE Labdarúgó Akadémia