Dátum: 2024 március 29. (péntek) | Auguszta

hírek

Kovács Kristóf

Szezonok szakosztály 2018-08-29 Megtekintések száma: 4565

Pályakezdés

• 1992. 11. 04-én születtem a Vas megyei Celldömölk városában. Gyermekkoromat ezen a vidéken töltöttem, itt kezdődött a labdarúgás iránti határtalan érdeklődésem és kötődésem kialakulása. 

Játékos-pályafutás

• Utánpótlás koromban a Vas megyei I. osztályban szereplő Kemenesalja FC labdarúgója voltam, ahol 15 évesen már stabilan játszottam a felnőtt csapatban. Ezt követően a Zalaegerszegi TE labdarúgója lettem, ahol a sikeres U19-es szereplés után az NB 3-as csapatba kerültem, ahonnan rövid időn belül néhány edzés és mérkőzés erejéig a felnőtt első osztályú labdarúgás világába is belekóstolhattam.

Edzői pálya

• Az érettségi után a Testnevelési Egyetem hallgatója lettem testnevelő-edző szakon, így a komolyabb szintű labdarúgással felhagytam. Alapszakon 2015-ben, majd mesterképzésen 2018-ban szereztem diplomát. A TF-es tanulmányaimmal párhuzamosan folyamatosan végeztem már labdarúgó edzői munkát, kezdetben a Kemenesalja FC, és a Nagykovácsi USE edzőjeként dolgoztam, ahol az évek során U9-től egészen a felnőtt futballig szinte minden korosztályban tapasztalatot gyűjthettem. A gyakorlati tapasztalatszerzés mellett mindig nagy hangsúlyt fektettem az elméleti felkészültségre is, melyet bizonyít, hogy Tudományos Diákköri Konferenciák keretein belül kétszer is első helyet szereztem a labdarúgásban végzett tudományos kutatásommal. 

Ezt követően 2016-ban a Budapest Honvéd FC-hez kerültem, ahol U14-es pályaedzőként, illetve egyéni képzés edzőként tevékenykedtem az elmúlt két évben.

Miért választottam az UTE-t, mik a céljaim itt?

• A Budapest Honvédtól kerültem át most, 2018 nyarán az Újpesti TE-hez, ahol U13-as „B” csapat edzőként illetve az U13-15-ös szekció egyéni képzőjeként dolgozom tovább. 

Mik az első benyomásaim, tapasztalataim?

• A korábbi elméleti, és gyakorlati tudásomat egybevetve célom, hogy egy hatékony, kölcsönösen előnyös együttműködés keretein belül segítsek az UTE játékosok, egyben a magyar labdarúgás fejlődésében, elmélyítsem a gyerekek tudását ebben a gyönyörű sportágban, és az életkoruknak megfelelő ismeretanyaggal ruházzam fel őket. 

Eredményes, sikeres munkát kívánunk: hajrá, UTE!