Dátum: 2024 április 21. (vasárnap) | Tivadar

hírek

Nálunk volt a labda!

Szezonok szakosztály 2016-11-25 Megtekintések száma: 4985

Négy pontos előnnyel indítanak a kecskemétiek a mieinkkel szemben a szombaton megrendezett 14. bajnoki találkozó előtt. Az U17 szépen menetel előre: ha megnyeri a derbit, átalakíthatja a dobogó rangsorát.

A hétvégén 4-0-ra verte meg a vendégeket a gárda. Nagyon meg voltam elégedve a csapat teljesítményével, mert egy rangadót sikerült megnyernünk. Van még két tétmérkőzés ebben a félévben: a kecskemétiek és a diósgyőriek ellen hasonló jó játékra van szükség, hogy eredményesek legyünk" - mondta Simek Péter.

A hét elejétől kezdve 100 százalékosan készültünk a nyíregyháziak elleni találkozóra, mivel tudtuk, hogy kemény mérkőzésre kell számítanunk. 

Szerencsénkre jól kezdődött a játszma, az első komolyabb helyzetünk a 15. percben volt, amit Bíró Bence értékesített. A szélről beadott labdát Bence első érintésből bepasszolta a kapuba. Pár perccel később, egy szöglet-variációt követően, Dinnyés Olivér révén, már 2-vel mentünk. Végig fölényben játszottunk, sokat birtokoltuk a labdát, és további helyzeteket alakítottunk ki.

"Még az első félidőben jött a harmadik gól. Böndi Ádám szabadrúgása pontosan érkezett a fejemre, én pedig kapura csúsztattam" - Számolt be a találkozó menetéről Jakab Simon, és hozzátette: “A második félidőben megpróbáltuk kicsalogatni a védekező ellenfelet, és mélységi felpasszokkal gyorsítani a játékot. A meccs végén a csereként beálló Feka Márk szép passzt adott a két védő közül kilépő Suha Viktornak, aki egy átvétel után higgadtan gurította el a labdát az alsó sarokba.

 

"Véleményem szerint nagyon kiegyensúlyozottan fociztunk" – értékelt Migend Vilmos a találkozó után, és hozzátette: “Végig mi uraltuk a meccset, nálunk volt a labda, sima meccs volt, és kapott gól nélkül hoztuk le, aminek kiváltképpen örülök."

Atlétikai Stadion, 2016-11-19. UTE - Nyíregyháza Bozsik Akadémia: 4-0.

Kezdő: Becze F., Tajti B., Migend V., Jakab S., Adorján P., Gyulay G., Mándoki L., Dinnyés O., Rutterschmid R., Bíró B., Böndi Á.,

Csere: Nemes K., Kovács Á., Fekete T., Suha V., Filip D.,

Kispad: Simek Péter vezetőedző, Rácz György edző

Góllövők: Bíró Bence 15’, Dinnyés Olivér 19’, Jakab Simon 33’, Suha Viktor 89’

UTE Labdarúgó Akadémia