Dátum: 2024 április 19. (péntek) | Emma

hírek

Kettős Rangadó kupa

Szezonok szakosztály 2016-11-04 Megtekintések száma: 3717

Egy jó színvonalú és hangulatú tornán vett részt U9-es csapatunk. A rangadók fordulóit Pasaréten szervezték, ahol Budapest legnagyobb klubjaival: a Vasassal, a Budapest Honvéddal és az FTC korosztályos együtteseivel küzdhettünk meg a pályán.

"Ezen a tornán voltak jó és kevésbé jó periódusai a csapatomnak, de mindegyik meccs nagyon hasznosnak bizonyult" – értékelt Cserpák Dániel, a kicsik trénere. Az első mérkőzésünkön kicsit izgulva kezdtünk, így az első félidő nehézkesre sikerült, de a második félidőben már jól játszva, magabiztosan nyertünk.

A második meccsünkön a Honvéd volt az ellenfél. Az első félidő végén volt 5-6 kihagyott helyzetünk, és az ellenfél kapusa is nagyszerűen védett. A második félidőben viszont már nem tudtunk olyan jól játszani, így az ellenfél megbüntette egyéni hibáinkat, és megérdemelten nyert.

Az utolsó meccsen az FTC ellen szakaszosan jól játszottunk, ide és oda is voltak nagy helyzetek, amik kimaradtak, de a végén mi jöttünk ki jól a meccsből, mert Kristóf hatalmas gólt lőtt szabadrúgásból. Így nyertünk, és másodikok lettünk. Gratulálok a srácoknak, csak így tovább!

Kettős Rangadó kupa, 2016.10.29. Pasarét, U9, Budapest Honvéd, Vasas, FTC

Keret: Debreczeni-Droppán Ákos, Székely Péter, Zsarnowszky Kristóf, Mizák Márton, Keszler Dávid, Vinnay Ákos

Edző: Cserpák Dániel

UTE-Vasas: 5-0

Góllövők: Zsarnowszky Kristóf (2), Zakariás Ambrus (2), Vinnay Ákos

UTE-Budapest Honvéd: 0-3.

UTE-FTC: 2-1.

Góllövők: Zakariás Ambrus, Zsarnowszky Kristóf

UTE Labdarúgó Akadémia